bajaj xcd 125 electrical wiring diagram Wiring diagrams of Indian two-wheelers-img_0719.jpg 10 Professional Bajaj, 125 Electrical Wiring Diagram Galleries

10 Professional Bajaj, 125 Electrical Wiring Diagram Galleries

Related photos in this diagram:

Other recommended diagram ideas:

Bajaj, 125 Electrical Wiring Diagram - Bro yoyo, ane punya pulsar 180 tahun 07, ane punya masalah didalam kelistriannya, ane sudah ganti aki dengan merk motobatt dan sudah ganti kabel bodi juga. Kelistrian bcu hanya digunakan untuk spidometer. Kiprok ane sudah cek tengangannya regular, tapi lampu depan ane sering sekali putus, tidak sampai 1 minggu. Bisa tolong petunjuknya. Thx. Wah mau donk bro mampir.. Oya bisa ga kl tanpa putus bcu? Ane udh smp tahap ganti saklar nih.. Cuma takut di kontak krn penjelasan diatas harus lepas bcu.. Dlm arti bs ga kl tanpa lepas bcu dan pake saklar std?.

That is a dialogue on wiring diagrams of indian -wheelers within motorbikes, part of the bhp india category; while i used to be making plans to have concealed set up in my gs150r, i was asked by means of many people about the circuit. Cek dahulu ketika starter ditekan bendik bunyi tidak.. Atau coba jumper kabel putih merah pada bendik ke aki. Cek juga switch pada kopling biasanya kotor, jika kotor coba diberi cairan pembersih, klo rusak ya diganti.

@all : sebenarnya dari gambar skema dah dijelaskan bro... Untuk lebih mudahnya saya ada kabel set buat fullwave pake saklar pies, jadi tinggal pasang aja.. Ane blom sempet gambar nya karna kabelnya banyak :o nanti ane put up potonya. Setau ane ug4 dah full dc, bisa mas langsung kiprok t*g*r, tanpa perlu komponen lain.. Tapi gak bisa pnp ya beda socket.. Cermati gambar saya diatas.. Output spul pengisian di pulsar warna biru strip putih.

These wiring harness are supplied via swiss logo. Swiss car (sa) is a name that is famend national for manufacturing car spares. Its a premium best aftermarket logo. Its variety of merchandise include electric elements, mixture switches, ignition locks, wiring harness, indicator, self assemblies. Ma'af nambah pertanyaan, apakah bisa bcu dan handle transfer tetap standar ? Kabel dari grouding dipasang kiprok tiger langsung ke aki agar tidak overchargi cara gimana (kalu pake regulator 7815 bisa enggak) ? Terima kasih mas yoyo hormat saya supri.

Notice :all records contained on this guide is primarily based at the ultra-modern product facts at the time of guide. Eskay automobile accepts no legal responsibility for any inaccuracies or omissions on this booklet, despite the fact that every possible care has been taken to make it as entire and correct as feasible. All strategies and specifications subject to alternate with out previous observe. The proper is reserved to make such changes at any time with out previous observe and without incurring an duty to make such modifications to product synthetic previously. Contact us for the today's statistics on product upgrades incorporated after this guide become issued.